Другі страви

Другі страви
Курча барбекю
- 1 курча, - 4 картоплини середнього розміру, - 3 моркви, - 1 цибулина, - томатний соус, - гриль-приправа «ЭКО» за смаком (рекомендоване дозування 2-3 ст. ложки).  На змащений жиром протвінь викладають шматочками картоплю  …
Пельмені
Пельмені - 18.12.2012
Тісто: -  700 г борошна, - 1,5 склянки води, - 2 яйця, - 1 ст. л. розтопленого масла, - сіль; Фарш: - 250 г свинини, - 250 г м’яса курки, - 2 цибулини, - 1 яйце,  - 1/4 склянки води, - п …
Карі з свинини
- 500г свинини (від лопатки до шийної частини), - 1 велика цибулина, - 2 картоплини, - 1 морква, - 1 ст. ложка масла, - 1 склянка молока,  - лавровий лист ТМ «Эко», - чорний перець ТМ «Эко», духм’яний перець ТМ «Эко», - 2  …
Заливна щука
- щука середніх розмірів, - вода – 1.5л, - приправа до рибного заливного «ЭКО» з розрахунку 20г приправи на 0,5л води. Підготувати рибу (почистити, помити), покласти в глибоку каструлю, залити теплою водою. Варити на слабкому вогні. За …
Гриби у сметані
- гриби – 800г, - вода – 1.5л, - борошно – 100г, - масло вершкове – 50г, - сметана – 2 склянки, - панірувальні сухарі «ЭКО» – 50г, - приправа до грибів «ЭКО». Гриби залити водою та довести до кипіння, промити та відцідити на друшляку, обваляти в борошні, підсмажити на маслі. Потім …
Комментарів: 0
Пастрома з курячої грудинки у винному маринаді
Ингридиенты: - Грудка куриная — 2 шт - Вино красное сухое — 1,5 стак. - Горчица (в зернах) — 2 ст. л. - Лавровый лист (ТМ “Эко”)  — 3-4 шт - Чеснок — 6 зуб. - Перец черный горошек (ТМ “Эко”) - Мед (жидкий) — 2 ст. л. - Паприка сладкая (ТМ “Эко”) — 1 ст. л.  …
Комментарів: 0