- 1 курча,
- 4 картоплини середнього розміру,
- 3 моркви,
- 1 цибулина,
- томатний соус,
- гриль-приправа «ЭКО» за смаком (рекомендоване дозування 2-3 ст. ложки).
На змащений жиром протвінь викладають шматочками картоплю …
Тісто:
- 700 г борошна,
- 1,5 склянки води,
- 2 яйця,
- 1 ст. л. розтопленого масла,
- сіль;
Фарш:
- 250 г свинини,
- 250 г м’яса курки,
- 2 цибулини,
- 1 яйце,
- 1/4 склянки води,
- п …
- 500г свинини (від лопатки до шийної частини),
- 1 велика цибулина,
- 2 картоплини,
- 1 морква,
- 1 ст. ложка масла,
- 1 склянка молока,
- лавровий лист ТМ «Эко»,
- чорний перець ТМ «Эко», духм’яний перець ТМ «Эко»,
- 2 …
- щука середніх розмірів,
- вода – 1.5л,
- приправа до рибного заливного «ЭКО» з розрахунку 20г приправи на 0,5л води.
Підготувати рибу (почистити, помити), покласти в глибоку каструлю, залити теплою водою. Варити на слабкому вогні. За …
- гриби – 800г,
- вода – 1.5л,
- борошно – 100г,
- масло вершкове – 50г,
- сметана – 2 склянки,
- панірувальні сухарі «ЭКО» – 50г,
- приправа до грибів «ЭКО».
Гриби залити водою та довести до кипіння, промити та відцідити на друшляку, обваляти в борошні, підсмажити на маслі. Потім …
Комментарів: 0
Ингридиенты:
- Грудка куриная — 2 шт
- Вино красное сухое — 1,5 стак.
- Горчица (в зернах) — 2 ст. л.
- Лавровый лист (ТМ “Эко”) — 3-4 шт
- Чеснок — 6 зуб.
- Перец черный горошек (ТМ “Эко”)
- Мед (жидкий) — 2 ст. л.
- Паприка сладкая (ТМ “Эко”) — 1 ст. л.
…
Комментарів: 0