Написать комментарий
Ваше Имя:Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Введите код, указанный на картинке:
- 600мл. м’ясного бульйону,
-
- 4 картоплини,
- 50г твердого сиру,
- 1 зубчик часнику,
- 200г заморожених креветок,
- оливкова олія,
- мускатний горіх мелений ТМ «Эко»,
- сіль і перець,
- приправа до супу ТМ «Эко»
Картоплю почистити, нарізати кубиками і відварити в м’ясному бульйоні до готовності. Креветки розморозити і відварити в ледь підсоленій воді протягом 2-3 хвилин. Обсушити і обжарити на оливковій олії до золотистого кольору. Картоплю витягти з бульйону, розім’яти і покласти знову в бульйон. Плавлений сир натерти на тертушці і додати в суп разом з обжареним часником. Помішуючи, доводимо до кипіння, додаємо сіль, перець, приправу до супу ТМ «Эко», мускатний горіх мелений ТМ «Эко». Зменшити вогонь і варити ще протягом 5 хвилин.
Подавати на стіл з креветками і тертим сиром.