Солянка м’ясна

Солянка м’ясна

- 1 кг. м’яса,
- 800 г. капусти,
- 2-3 шт. картоплі,
- -500 г. – столового буряка,
- 200 г. – помідорів,
- 40 г. – свинячого сала,
- 2 -шт – цибулини,
- 2-3 дольки часнику,
- -1/2 лимону,
- 2 ст.л – томатної пасти
- Приправа до борщу ТМ «Эко»
- Сіль, зелень, сметана.

Цибулю порізати, піджарити і тушити з томатом і олією, підливши трішки бульйону. Огірки почистити, нарізати шматочками.

М’ясні продукти (варені, жарені, копчені) можуть бути різні: м'ясо, шинка, телятина, нирки, - язик, ковбаса копчена, сосиски і т.д. Їх потрібно порізати тонкими шматочками, покласти в каструлю з приготованою цибулею, додати огірки, каперси, сіль, перець, чорний і духмяний, лавровий лист, базилік, залити м’ясним бульйоном і варити 5-10 хвилин. Можна додати нарізані шматочками помідори.

Перед подаванням на стіл в солянку покласти сметану, маслини, шматочки лимона, мілко порізану зелень петрушки та кропу.


Комментариев к статье: "Солянка м’ясна" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке: