Угорський пиріг до чаю

Інгредієнти:
- Маргарин (для випічки, м'який) - 150 г 
- Цукор - 150 г 
- Кориця мелена тм «Эко» - 1 ч. л. 
- Імбир мелений ТМ «Эко» - 1 / 2 ч. л. 
- Яйце - 4 шт - Ізюм - 200 г 
- Урюк - 100 г 
- Горіхи (будь-які) - 100 г 
- Борошно - 200 г 
- Сода (негашене) тм «Эко»  - 1 / 2 ч. л. 
- Молоко - 2 ст. л. 
- Коньяк (або ром) - 4-6 ст. л.

Рецепт:
Збиваємо цукор з маргарином і прянощами. Відділяємо білки від жовтків, жовтки по одному додаємо до масляної маси, продовжуючи збивати.

Додаємо родзинки, дрібно нарізані абрикоси, горіхи і далі заважаємо ложкою. Засипаємо просіяне борошно і соду, вливаємо молоко, добре перемішуємо.

Білки збиваємо з щіпкою солі до "піків" і додаємо в тісто: спочатку 1 / 3 ретельно вмішуємо в тісто, потімбілки , які залишилися, акуратно рухами знизу-вгору.Однорідності теста домагатися не треба).

Викладаємо тісто в підготовлену форму і ставимо в прогріту до 180 0С духовку.

Випікаємо приблизно 50 хвилин. Перевіряємо готовність сірником.

Трохи остиглий пиріг обережно виймаємо, видаляємо з форми папір для випічки (якщо випікали на ній) і наливаємо в форму коньяк або ром.

Пиріг садимо у форму назад і залишаємо на кілька годин, можна до ранку.

Готовий пиріг обсипаємо цукровою пудрою, ріжемо на шматочки і подаємо до чаю.

Смачного!