Рулет з корицею

Рулет з корицею

Тісто:
-
1 пакетик сухих дріжджів ТМ«Эко»,
- 1/25 склянки молока,
- 100 г цукру,
- 4 ст. ложки вершкового масла,
- 3 жовтки,
- 600 г борошна,
- 0,5 ч. ложки солі,
- 1 ч. ложка цедри лимону;

Начинка:
-
2 ст. ложки вершкового масла,
- 1 ст. ложка подрібнених горіхів,
- 1 упаковка кориці меленої з цукром ТМ «Эко».

Дріжджі розвести теплим молоком, додати половину борошна, столову ложку цукру та поставити опару в тепле місце. Коли опара підійде, додати 2 збитих з цукром жовтки, сіль, цедру лимонну, добре розтерте масло та замісити тісто. Тісто поставити в тепле місце, 2 рази обмяти.

Потім розкатати пластом прямокутної форми, змастити тонким шаром м’якого масла, посипати корицею з цукром ТМ «Эко», горіхами, загорнути рулет змастити поверхню рулету жовтками та випікати до готовності.

Смачного!

Комментариев к статье: "Рулет з корицею" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке: