Печиво пісочне

Печиво пісочне

- 2 склянки борошна,
- ½ склянки сметани,
- 1 склянка цукру (цукрової пудри),
- 100-125г. масли чи маргарину,
- ½ чайної ложки соди ТМ «Эко»,  або розпушувач для тіста ТМ «Эко»,
- ½ пакетика ваніліну.

 В борошно покласти цукор або цукрову пудру, соду, ванілін, все перемішати додати сметану, масло чи маргарин кусочками і замісити тісто; скатати тісто в вигляді шару, накрити серветкою і дати полежати в холоді 20-30 хв.; після цього розкатати тісто товщиною біля ½ см. На поверхні тіста зробити наколи виделкою, вирізати маленькі фігурки: кружечки діаметром 3-4 см, на півмісяці, ромбики і т. д. – викласти їх на лист, деякі фігурки можна прикрасити, наприклад в центрі кружка покласти родзинку чи ягідку із повидла.

Фігурки змастити збитим яйцем і поставити в духовку на 10-12 хв. для випікання.

Смачного!

Комментариев к статье: "Печиво пісочне" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке: