Кориця ціла палички 20 г

Кориця ціла палички 20 г
Артикул:
Корица целая палочки 20 г
Ціна 0.00
Кількість:  
   - АБО -   

Кориця - широко використовувана в кулінарії пряність.

Кориця - невелике вічнозелене дерево висотою 10-15 м, яке відноситься до роду лаврових. Батьківщина — Цейлон. Культивується в Індії, Індонезії, Малайзії, Бразилії, Гвіані.

Корицю вирощують протягом двох років, потім зрізають під корінь. Після цього на наступний рік дерево дає близько десятка нових пагонів. З них зрізують кору, яка сушиться. При висиханні кора скручується в трубочки-сувої, які ріжуть на шматки довжиною по 5-10 см.

Як пряність або приправа кориця продається у вигляді паличок або в меленому вигляді. Вона має приємний аромат і солодкий, теплий, приємний смак.

Приправа являє собою 6-10 шарів найтоншої внутрішньої кори, згорнуті разом в паличку відразу ж після відділення від дерева. Потім трубки сушаться. Чим тонша кора, тим тонший аромат кориці. Палички кориці зберігаються довго, так як вони дуже повільно втрачають свій аромат.

Її використовують для ароматизації напоїв, маринадів, печива, булочок та солодких страв з сиру та фруктів, додають до овочевих та фруктових салатів, у страви з птиці, свинини і баранини. Крім того, кориця є найдавнішою традиційною спецією для кавових напоїв.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано            Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: