Желатин - біополімер, що отримують з натурального колагену.
Застосовується для приготування різноманітних заливних страв, мусів, кремів, тортів, желе, морозива та інших виробів.
Желатин - біополімер, що отримують з натурального колагену.
Застосовується для приготування різноманітних заливних страв, мусів, кремів, тортів, желе, морозива та інших виробів.
Желатин - біополімер, що отримують з натурального колагену.
Застосовується для приготування різноманітних заливних страв, мусів, кремів, тортів, желе, морозива та інших виробів.
Дріжджі – цінний дієтичний продукт. Призначення дріжджів в кулінарії в першу чергу пов’язане з хлібопеченням, а також з їх властивістю викликати бродіння при приготуванні великої кількості напоїв (пиво, квас і т.п.).
В кулінарії в основному використовуються дріжджі промислового виробни …
Дріжджі – цінний дієтичний продукт. Призначення дріжджів в кулінарії в першу чергу пов’язане з хлібопеченням, а також з їх властивістю викликати бродіння при приготуванні великої кількості напоїв (пиво, квас і т.п.).
В кулінарії в основному використовуються дріжджі промислового …
Ванілін - штучний замінник ванілі, ароматична речовина, являє собою безбарвні кристали з запахом ванілі. Добре розчинний у воді.
Міститься в плодах ванілі у вигляді глікозиду. Ванілін синтезується штучно, витягується і плодів ванілі спиртом і ефіром.
Ванілін - незамінний продукт в кулін …
Желююча суміш для швидкого приготування варення, джему, повидла, мармеладу та желе. Желююча суміш виготовлена на основі пектину, натурального продукту, отриманого з яблук та цитрусових.
Використання "Желіну" ТМ "Эко" значно скорочує час приготування варення, при цьому зберігаються смак, корис …
Використовується для приготування виробів на основі сметани або вершків: кремів, десертів, морозива, наповнювачів для кондитерських виробів.
Один пакетик розрахований на 0,25-0,4 літра свіжих вершків або сметани.
Ваші вироби, приготовлені з використанням згущувача " …
Какао - вид вічнозеленого дерева з роду Теоброма. Рослина походить з субекваторіальних регіонів Південної Америки, культивується по всьому світу в тропіках обох півкуль заради одержання насіння, що використовується в кондитерській промисловості і медицині.
Словом «какао» також називають насіння …
Кокос покращує травлення, підтримує роботу імунної системи, знижує ризик серцевих і ракових захворювань, має антиоксидантні властивості.
Використовується для приготування кондитерських виробів в якості начинки, а також для прикраси тортів, рулетів, печива, булочок, пирогів. Для приготування …
Лимонна кислота - кристалічна речовина білого кольору, температура плавлення 153 ° C, добре розчинна у воді, розчинна в етанолі, малорозчинна в діетіловому ефірі. Слабка триосновна кислота, має штучне походження і дуже низький рівень небезпеки (не надає значного негативного впливу на здоров'я).
…
Лимонна кислота - кристалічна речовина білого кольору, температура плавлення 153 ° C, добре розчинна у воді, розчинна в етанолі, малорозчинна в діетіловому ефірі. Слабка триосновна кислота, має штучне походження і дуже низький рівень небезпеки (не надає значного негативного впливу на здоров'я).
…
Мак - рід трав'янистих рослин сімейства Макові. Однорічні, дворічні та багаторічні трави, зазвичай з розвиненим стеблом, рідше безстебельні. Більшість маків росте в посушливих місцях - степах, напівпустелях, пустелях, сухих кам'янистих схилах гір.
В Україні, Росії та ближньому зарубіжжі налічує …
Розпушувач застосовується для приготування "легкого" тіста, яке під час випікання набуває характерного рум’яного вигляду, робиться пухким та має рівномірну пористу структуру. Розпушувач тіста на відміну від соди не залишає запаху.
Ванільний цукор - це суміш етилваніліну і цукру. Широко використовується в кондитерському виробництві. Чудово впливає на смакові якості і аромат домашньої випічки, компотів, молочних страв.
Цукрова пудра - цукровий пісок, розмелений до пилоподібного стану. Використовується переважно в приготуванні кондитерських виробів, наприклад, цукровій глазурі. Цукровою пудрою часто посипають випічку.
Сода харчова, гідрокарбонат натрію - білий кристалічний порошок, була винайдена французьким хіміком Лебланком в кінці 18 століття. Відкриття було засекречено багато років. І тільки винайдення бельгійським вченим Е.Сольве в середині 19 століття другого способу її отримання сприяло …