Традиційна група желе складається з багатьох видів, які розрізняють ароматом та смаком різних фруктів та ягід: апельсин, абрикос, персик, лимон, ананас, вишня, ківі, полуниця, суниця, малина, екзотик, журавлина та інші. В якості желюючої речовини використовується швидкорозчинний желатин.
НОВИНКА! Желе ТМ "ЕКО" - це дуже смачний, швидкий та легкий у приготуванні десерт, який стане чудовою прикрасою будь-якого столу, порадує Вас та Ваших близьких вишуканим смаком та ароматом.Спосіб приготування: для приготування желе вміст пакету поступово висипати в 400 mL окропу при постійному пе …
НОВИНКА! Желе ТМ "ЕКО" - це дуже смачний, швидкий та легкий у приготуванні десерт, який стане чудовою прикрасою будь-якого столу, порадує Вас та Ваших близьких вишуканим смаком та ароматом. Спосіб приготування: для приготування желе вміст пакету поступово висипати в 400 mL окропу при постійному п …
НОВИНКА! Желе з ароматом «Лісові ягоди». Желе ТМ "ЕКО" - це дуже смачний, швидкий та легкий у приготуванні десерт, який стане чудовою прикрасою будь-якого столу, порадує Вас та Ваших близьких вишуканим смаком та ароматом. Спосіб приготування: для приготування желе вміст пакету поступово висипати …