В Італії ароматичні трави використовуються набагато більше, ніж спеції. У багатьох італійських рецептах можна помітити використання відразу декількох видів запашних трав, які здатні додати навіть самій простій страві незвичайний смак і аромат. Ці кулінарні помічники здатні перенести нас у дивовижний світ смакових відчуттів.
Приправа «Італійські трави» ТМ «Эко» в млинках - це композиція з ароматних трав, що найбільш використовувані в італійській кухні.
За допомогою ароматних запашних трав Ви можете урізноманітнити повсякденне кухню і дивувати гостей незвичайними кулінарними рішеннями. Додайте ці трави і Ваші страви набудуть італійської нотки!
Не забудьте, що трави та спеції додаються в останню чергу, тоді вони не втратять своїх корисних якостей та збережуть свої ароматні композиції.
Використовуються для приготування:
- М'ясних страв
- Рибних страв і страв з морепродуктів
- Овочевих страв
- Піци, лазаньї, тарт і запіканок
- Пасти і спагетті
- рагу
- соусів