Ваш кошик порожній
Кориця, як чарівна фея, може перетворити найпростішу страву в ласощі.
Теплий чарівний аромат свіжомеленої прянощі особливо добре поєднується з яблуками, грушами і шоколадом, тому справжні гурмани завжди додають у каву-капучіно дрібку тертого шоколаду і кориці. Її використовують для ароматизації напоїв, маринадів, печива, булочок і солодких страв з сиру та фруктів, додають в овочеві та фруктові салати, в страви з птиці, свинини й баранини. Наприклад, класично приготовані фаршировані баклажани або грецьке рагу з ягняти просто немислимі без кориці.
Кориця застосовується для ароматизації соусів, маринадів, кондитерських виробів, варення, компотів, різноманітних страв з сиру і т.д.
Дуже цікавий смак кориця додає кисляку, кефіру.