Базилік — пряно-ароматична рослина, батьківщиною котрої вважають Південну Азію. Вважається пряністю, гідною уваги королів.
Базилік завжди радили використовувати в обмежених кількостях, так як аромат його доволі інтенсивний.
Базилік з часів другої світової в …
Зелень весняна ТМ "EDEL" - це композиція з прекрасним ароматом, яка додасть вишуканий смак як жирним, так і пісним стравам. Підходить, як до тонких так і делікатних страв, соусів, супів, омлетів, рибі і птиці.
Лавр благородний - вічнозелений субтропічний кущ, листя і плоди якого, являються класичною пряністю.
Це культове дерево, його в першу чергу пов’язують з Давньою Грецією, з міфологічним образом античного бога Аполлона, який був символом чоловічої краси.
В Греці …
В приправі "Лимонний перець" приємний аромат та смак лимону поєднується зі спеціями та пряними коренями. Приправа є чудовим доповненням до рибних страв.
Майоран – багаторічна рослина, батьківщиною якого вважають Середземномор’я. В дикому вигляді зустрічається в Північній Африці, Малій Азії. Древні єгиптяни, греки і римляни приписували цій рослині незвичайні лікувальні властивості, вважали, що хоча б один два кущики його …
Паприка - це сушений, мелений, солодкий, перець, що має характерний яскраво-червоним колір і легкий солодкуватий смак. Серцевину й насіння видаляють, а овоч висушують і розтирають у порошок.
У цей час цю культуру вирощують переважно в США, Іспанії, Туреччині …
Духмяний або ямайський перець – це плоди вічнозеленого дерева родини миртових. Батьківщиною перцю духмяного вважають Центральну Америку, культивують його в Індії, Південній Америці, на Кубі і на Ямайці. Основними експортерами являються Ямайка, Гондурас і Коста-Ріка …
Перець червоний гострий – висушені плоди тропічного куща Capsicumfrutescens, пряність, яка має пекучий смак.
Батьківщиною цієї рослини вважають тропічну Америку. В теперішній час гострий перець вирощують переважно в тропічних країнах, але більше всього – в Ін …
Перець — король прянощів. Першим європейцем, що досяг Північної Індії й побачив перець своїми очима, був великий Олександр Македонський (326 р.).
У європейській торгівлі середньовічної пори всі види перцю надзвичайно цінувалися. Імператор Марко Аврелій в 176 році н.е. установив мито на цей т …
Перець — король прянощів. Першим європейцем, що досяг Північної Індії й побачив перець своїми очима, був великий Олександр Македонський (326 р.).
У європейській торгівлі середньовічної пори всі види перцю надзвичайно цінувалися. Імператор Марко Аврелій в 176 році н.е. установив мито на цей т …
Приправа з овочів, пряних трав і спецій збагатить Ваш борщ вітамінами, зробить його ще смачнішим.
Використовується як ароматична основа для приготування борщів.
Страви, приготовані на грилі (шашлик, стейки, курчата) стають ще більш популярними. Складові приправи для гриля ТМ «EDEL» утворюють неперевершений пряний букет, основні аромати котрого – аромати ялівця, мускатного горіха, гвоздики, паприки, майорану, духмяного перцю, часнику. Приправу можна викор …
Смачно приготувати курку допоможе приправа до курки ТМ «EDEL». Куркума, паприка і червоний перець які входять до складу приправи роблять страву апетитною та гарною, а поєднання кардамону, кориці, коріандру, гвоздики, імбиря і духмяного перцю – незвичайно смачною і ароматною. Приправу використовуй …
Паприка, чорний перець, коріандр, куркума і часник – саме ці компоненти приправи для моркви по-корейськи ТМ «EDEL» нададуть особливий пікантний смак салатам із моркви і інших овочів.
Духмяна шавлія, мускатний горіх і чабер, ароматний коріандр і гвоздика в поєднанні з паприкою і чорним перцем компонують той яскравий букет, аромат котрого додасть стравам із м’ясного фаршу свою вишукану родзинку. Приправа чудово підходить для всих видів м’ясного фаршу: свиного, яловичого, фаршу …
Існує безліч рецептів для приготування цієї чудової страви, а приправа до плову ТМ «EDEL» додасть їй свою вишукану родзинку. Приправу також можна використовувати для приготування різноманітних страв з рису. Ви завжди матемите відмінний результат!
Спробуйте приготувати знайому рибну страву з додаванням приправи ТМ «EDEL». В приправі домінують виключно рибні прянощі і спеції: петрушка, гірчиця, цибуля, імбир. Приправа ідеальна для других страв із риби: жареної, вареної, тушкованої. Ви отримаєте ароматну жарену рибу з золотистою шкірочкою, я …
Кмин і розмарин, чабер і м’ята, майоран і коріандр, часник і чорний перець – це основні компоненти приправи до свинини ТМ «EDEL», вони чудово доповнюють всі страви із свинини: печеню, відбивні, запіканки. А гірчиця, яка входить до складу приправи не тільки ароматизує м'ясо, але і зашкоджує витіка …
Із картоплі можна приготувати дуже багато смачних і одночасно корисних страв – картопляні запіканки, деруни, пюре. І неабияку роль тут відіграють прянощі. Використовуючи приправу до страв з картоплі ТМ «EDEL», котра містить солодку паприку, чорний перець, петрушку, цибулю, пряний майоран, кмин, з …
Шашлик, приготований на відкритому вогні, не залишить байдужим нікого. З приправою до шашлику ТМ «EDEL» , основними складовими якої, являються: чабер, м’ята, духмяний перець, мускатний горіх, майоран, душиця (орегано), паприка, перець чорний мелений. Ви ніколи не помилитесь в пропорції необ …
Юшка – це якраз та страва, в котру додають досить великий набір прянощів. Чорний і духмяний перець, лавровий лист, мускатний горіх, цибулю, петрушку, кріп, естрагон, розмарин, майоран, імбир, кардамон – це складові приправи до юшки ТМ «EDEL», котра ідеальна для ароматизації цієї чудової страви. В …
Приправа Карі ТМ «EDEL» з такими обов’язковими її складовими, як куркума, пажитник (фенугрек), коріандр і червоний перець ідеально підходить до овочевих, м’ясних (особливо курячих), рисових страв, а також соусів.
Розмарин — класична пряність.
Середньовіччя розмарин рахували символом процвітання, багатства і вічності.
В Середньовічній Європі ця рослина широко використовується в якості прянощів. В теперішній час розмарин вирощують в Італії, Франції, Югославії, Іспанії, Греції, Португалії, Пі …
Суміш прянощів, виготовлена за традиційною західно-грузинською рецептурою. Ретельно висушені та подрібнені прянощі зберігають чудовий смак та аромат. Ця суміш є ідеальною приправою для страв з м’яса , риби , бульйонів та підлив.
Часник – трав’яниста рослина, яка відноситься до сімейства лілейних, у котрого в якості пряності використовують надземну і підземну частини. Як і інше представники цибулевих, зустрічається у природі в дикому вигляді в киргизьких степах, в європейській частині Росії, в Афганіс …