Чорний перець по праву називають королем прянощів.
У кулінарії використовують як цілі горошини, так і в меленому вигляді, або у складі різних пряних сумішей. Мелений перець має більш насичений аромат, але якщо його не зберігати в герметичній упаковці, то він швидко видихається і втрачає свої властивості. Цього можна уникнути, якщо використовувати Перець чорний горошок ТМ «Эко» у млинках. Ви щораз зможете насолоджуватися приголомшливим ароматом свіжомеленого пряного перчику.
Його додають в супи, соуси, підливи, салати, фарш, сири і ковбасні вироби, маринади, страви з овочів, бобових і яєць, а також використовується для приготування всіх видів м'яса, риби та дичини.
Також чорний перець широко використовується в консервній і харчовій промисловості - при виробництві овочевих маринадів, салатів, сирів і ковбасних виробів.