Пастрома з курячої грудинки у винному маринаді

Пастрома з курячої грудинки у винному маринаді

Ингридиенты:
- Грудка куриная — 2 шт
- Вино красное сухое — 1,5 стак.
- Горчица (в зернах) — 2 ст. л.
- Лавровый лист (ТМ “Эко”)  — 3-4 шт
- Чеснок — 6 зуб.
- Перец черный горошек (ТМ “Эко”)
- Мед (жидкий) — 2 ст. л.
- Паприка сладкая (ТМ “Эко”) — 1 ст. л.
- Розмарин (ТМ “Эко”) — 0,5 ч. л.
- Соль (крупная) — 1,5 ст. л.

Рецепт:
Грудки промити, очистити від плівок (тільки акуратно, щоб не пошкодити їх форму). Не розрізати! Вино змішати з медом, спеціями, сіллю, перцем, видавленим часником.

Викласти грудки в закритий, посуд, залити маринадом і залишити на добу в холодильнику. Маринад повинен покривати їх повністю. Перед приготуванням кожну грудку скрутити в рулет, скріпити шпагатом або зубочистками.

Готувати в жароміцному відкритому посуді, застеленому фольгою. М'ясо відправити у нагріту до 250 * С духовку на 25 хвилин.

Після закінчення часу, вимкнути духовку і залишити там же остуджувати м'ясо.
Потім охолоджуємо в холодильнику, при подачі нарізаємо поперек волокон на бутерброди!

Смачного!

Комментариев к статье: "Пастрома з курячої грудинки у винному маринаді" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке: