Карі з свинини

Карі з свинини

- 500г свинини (від лопатки до шийної частини),
- 1 велика цибулина,
- 2 картоплини,
- 1 морква,
- 1 ст. ложка масла,
- 1 склянка молока, 
- лавровий лист ТМ «Эко»,
- чорний перець ТМ «Эко», духм’яний перець ТМ «Эко»,
- 2 чайні ложки приправи каррі ТМ «Эко», 2 столових ложки борошна, сіль.

М’ясо нарізати шматочками 2х2 см. Цибулю, картоплю та моркву нарізати  тоненькими кільцями. У високій каструлі розігріти масло і на ньому з усіх боків підсмажити спочатку м’ясо, потім додати овочі. Додати ½ літра води, покласти лавровий лист ТМ «Эко»,  перець ТМ «Эко»,  і варити 1 годину  на повільному вогні. У чашці розмішати молоко з каррі ТМ «Эко», борошном та сіллю (за смаком). Коли м’ясо та овочі зваряться, додати цю суміш і дати трохи поваритися. Страву подають з вареним несолоним рисом та салатом із свіжих овочів.

Смачного!