Пельмені

Пельмені

Тісто:
-  700 г борошна,
- 1,5 склянки води,
- 2 яйця,
- 1 ст. л. розтопленого масла,
- сіль;

Фарш:
- 250 г свинини,
- 250 г м’яса курки,
- 2 цибулини,
- 1 яйце, 
- 1/4 склянки води,
- приправа до пельменного фаршу ТМ “Эко”.

Існує дуже багато різновидів пельменів, які різняться між собою начинками, формою, способом приготування. В якості начинок використовуютьяловичину, свинину, м’ясо курки. Але найбільш смачними вважаються пельмені з начинкою з різних сортів м’яса. Використовуючи приправу до пельменного фаршу ТМ “Эко”, ваші пельмені з будь-якого фаршу та при будь-якому способі приготування завжди зберігатимуть чудовий смак! Приправу використовуйте з розрахунку: 1 пакетик приправи на 1 кг м’ясного фаршу.

Приготування тіста: в просіяне борошно влити воду, розмішавши в ній яйця та сіль, додати масло та замісити м’яке тісто. Дати тісту постояти близько півгодини, добре вимісити, підсипаючи трохи борошна, та розділити на заготовки.

Для приготування фаршу  м’ясо курки, свинину та цибулю пропустити через м’ясорубку. Додати яйце, воду та приправу до пельменного фаршу ТМ “Эко”, добре перемішати. Злітипи пельмені та варити до готовності  в трохи підсоленій воді.

Смачного!