Смачні страви з приправами «Эко»

Смачні страви з приправами «Эко»

Що зробить український борщ смачнішим, плов – ароматнішим, а гуляш– гострішим? Звичайно, приправи! Але ось невдача: підбір ідеального буке­та спецій – справа непроста, що вимагає ідеального смаку, відчуття міри та неабиякої майстерності. Адже неточне дотримання кількості ароматних травичок загрожує зіпсувати і страву, і настрій. На щастя, уникнути подібних кулінарних неприємностей – дуже легко. Досить скористатися готовими приправами від ТМ «Эко» і успіх на кухні вам гарантовано!

Оскільки в кожному пакетику приправ ТМ «Эко» міститься ретельно вивірена та збалансована композиція спецій і прянощів, необхідна для при­готування тієї чи іншої страви. Отже, додайте до своїх улюблених страв трішки такої приправи – і ваші страви стануть найсмачнішими!

За кількістю балів визначається переможець дегустації. А потім глибоко вивчається рецептура і створюється продукт, який не поступається, а часто й перевершує кращі світові аналоги.

–У розробці приправ ми використовуємо науково-лабораторний підхід, – говорить Володимир Пурдік, заступник директора компанії «Екотехніка». – На нашому підприємстві працює лабораторія, де постійно удосконалюється рецептура та створюються нові види продукції. Адже харчова промисловість не стоїть на місці, а постачальники інгредієнтів для приправ виводять на ринок нові види спецій і прянощів, досконаліші та екологічніші, наприклад, суха цибуля, часник, шматочки паприки, квітки мускату. Ці новинки широко використовують наші технологи і лаборанти для удосконалення складу та смаку продуктів. Крім того, в компанії «Екотехніка» працює постійно діюча дегустаційна комісія, що за віковою і гендерною ознаками максимально відображає усіх потенційних покупців. Така комісія регулярно проводить дегустації спецій на відповідних продуктах: приправа для курки – на курці, для плову – на готовому плові. Відбуваються такі дегустації «сліпим мето­дом»: страви, які проходять тестування, нумеруються і кожен номер отримує свої оцінки за окремими показниками (смак, колір, запах, консистенція).

Журнал "Едим со вкусом" №3, 2009