Український борщ

Український борщ

- 1 кг. м’яса,
- 800 г. капусти,
- 2-3 шт. картоплі,
- -500 г. – столового буряка,
- 200 г. – помідорів,
- 40 г. – свинячого сала,
- 2 -шт – цибулини,
- 2-3 дольки часнику,
- -1/2 лимону,
- 2 ст.л – томатної пасти
- Приправа до борщу ТМ «Эко»
- Сіль, зелень, сметана.

Спочатку потрібно зварити м’ясний бульйон. Добре, коли м'ясо з кісточкою (не забудьте зняти піну). Поки вариться бульйон, ретельно і акуратно наріжте овочі мілкою і тонкою соломкою. Можна половину столового буряка не різати, а покласти цілим, тоді борщ буде мати красивий бурячковий колір. Сало мілко порізати і обжарити на сковорідці. Помідор і цибулю потерти на тертушці.

В зварений бульйон спочатку кладемо буряк, далі – всі інші овочі, в останню чергу – капуста, після неї кладемо обжарене сало, часник можна потерти на тертушку, а можна мілко нарізати ножем. Зменшуємо вогонь, видавлюємо половину лимона, сіль та приправу до борщу ТМ «Эко» додаємо за смаком. Зелень кладемо в останню чергу, перед подаванням на стіл.


Комментариев к статье: "Український борщ" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке: