Паска «Святкова»

Паска «Святкова»

- 4 склянки борошна,
- 2 склянки молока,
- 1 склянка цукру,
- 33г  сухих дріжджів
   тм «Эко» (11г 1 пачка),
- 10 жовтків,
- 200 г  вершкового масла або маргарину,
- 1 склянка родзинок,
- 10г. ванільного цукру
   тм «Эко» (10 г 1 пачка),
- Сіль та цедра лимона за смаком.

Приготування:
Дріжджі розчинити в ½ склянки теплого молока з 1 столовою ложкою цукру і 2 столовими ложками борошна. Розтерти жовтки з цукром, додати тепле молоко, ванільний цукор, сіль, борошно, цедру лимона і все добре вимісити. Коли тісто підніметься, додати розтоплене масло, знову ретельно вимісити, поставити в тепле місце, дати піднятися. Форму змастити маслом, заповнити на третину тістом, дати піднятися, змазати жовтком і поставити в духовку.

Для прикрашання:
3 білки ретельно збити з ½ склянки цукру, до утворення густої білої маси,  змастити нею паску. Посипати «Нонпарелькою» тм «Ріконд»

Смачного!

Комментариев к статье: "Паска «Святкова»" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке: