Плюшка з корицею

Плюшка з корицею

- 1 кг борошна,
- 2,5 склянки води (молока),
- 1 пакетик дріжджів ТМ «Эко»,
- 200 г вершкового масла,
- ¾ склянки цукру,
- ¾ ч.л. солі,
- 2 яйця,
- 1 пакетик кориці з цукром ТМ «Эко».

1 пакетик  дріжджів розчинити з 0,5 склянки води (молока) (t=32оС), не розмішуючи та залишити на 10 хв.

Розчинені дріжджі перемішати з 0,5 кг борошна та рештою води (молока), поставити у тепле місце. Коли опара підійде, додати сіль, цукор, яйця, розігріте вершкове масло та решту борошна (0,5 кг). Тісто ретельно вимішати,  накрити серветкою та поставити у тепле місце, поки воно не збільшиться в об’ємі у 2 рази. Сформувати вироби, змастити їх яйцем та посипати корицею з цукром ТМ «Эко».

Випікати при t=180-210оС протягом 15 -20 хв.

Смачного!

Комментариев к статье: "Плюшка з корицею" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке: