Торт «Пташине молоко»

Торт «Пташине молоко»

Тісто:
-
100 г вершкового масла,
- 1/3 чайної ложки соди,
- 3/4 склянки борошна;

Крем:
-
1 столова ложка желатину ТМ «Эко»,
- ¾ склянки води,
- 6 яєчних білків,
- 2 склянки цукру,
- 1/3 чайної ложки лимонної кислоти ТМ «Эко»;

Глазур:
-
2 столових ложки какао ТМ «Эко»;
- 3 столові ложки води,
- 2 склянки цукру,
- 50 г вершкового масла.

М’яке масло розтерти з борошном, додати соду, погашену оцтом. Тісто замісити і викласти на змащений маслом протовінь, випікати 10-15 хвилин, дати охолонути та розрізати вздовж на дві половини.      

Желатин залити гарячою кип’ячою водою та розмішати до повного розчинення і дати трохи охолонути. Збити білки з цукром і лимонною кислотою, додати розчинений желатин, добре збити і поставити на 5 хвилин в холодильник. Перемазати коржі кремом. Какао розвести водою, додати цукор, масло, перемішати, довести до кипіння та змастити торт зверху та з боків. Готовий торт поставити в холодильник.

Смачного!

Комментариев к статье: "Торт «Пташине молоко»" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке: